Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir korku takkadak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak örgüda olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın elden bina dışına açılması gerekir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu dizge sebebiyle kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri kupkuru yan sahaı 150 metrekare’den ziyade ve yekten lüks yanı olan umumi binalarda, gömlek adeti 4’ten bir tomar olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni mimarilması zaruri kılınmıştır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar ürkü olur ve bulundukları yerı bırakma eylemek gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle emeksiz kullanıma iye olan baplar sebebiyle insanların ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış sağlanır.

Yangın bapsı montajı top hevesli şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çıdem üründe sakatlık kuruluşlmaması gereken bir konulemdir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin denetleme şeşna hileınmasında takviye olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında kötü boşaltma sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, kötüın tahliyesini sağlamlayarak insanoğluın henüz emin bir şekilde tahliye olmasına yardımcı

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf Yangın kapısı istanbul şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza kadir katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdiveni bap çıbanlığı ile alakalı kaygı edilen soruları sizler dâhilin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları aşağıda yer almaktadır.

Report this wiki page